tag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post31226578011481415..comments2023-08-08T12:18:25.999+03:00Comments on Изненадите на Мери Попинз: Арменски сладкиVili Konovahttp://www.blogger.com/profile/03514454045740928765noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-28736258428284533572013-07-22T17:39:08.438+03:002013-07-22T17:39:08.438+03:00Страхотна рецепта! Веднага ги направих след като я...Страхотна рецепта! Веднага ги направих след като я прочетох и станаха мнооого вкусни! И продуктите са точно, само че аз използвах мас и олио. Също така използвах един локум с орехи, доста олеснява работата и е много вкусен.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12719902737578613095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-35752240625304710332013-07-21T12:50:48.697+03:002013-07-21T12:50:48.697+03:00Здравейте!Радвам се , че рецептата Ви харесва.Спор...Здравейте!Радвам се , че рецептата Ви харесва.Според мен плънката чудесно би се получила с ядка/независимо каква/и парченце сушен плод.Синя слива, смокиня,фурма,стафидки,кайсия.Не съм правила парено тесто с тъмно брашно, но мисля , че и върху това може да се помисли.<br />Хубава неделя!Vili Konovahttps://www.blogger.com/profile/03514454045740928765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-87873341552947238592013-07-20T23:10:43.524+03:002013-07-20T23:10:43.524+03:00Чудесна рецепта и отлично представена! Хората, кои...Чудесна рецепта и отлично представена! Хората, които следят холестерина си могат да използват олио, другите ще се радват на маслените бисквитки. Имате ли идея с какво може да се замени локума за хора които трябва да контролират захарта си?Благодаря!<br /><br />Мария Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-3826918581174051562011-12-22T20:09:11.235+02:002011-12-22T20:09:11.235+02:00Анонимен, по тази причина аз рядко използвам хлебн...Анонимен, по тази причина аз рядко използвам хлебна сода.Записала съм в рецептата, че ги направих с бакпулвер.Обикновено като изстинат, не се усеща миризмата.<br />Хубава вечер!Vili Konovahttps://www.blogger.com/profile/03514454045740928765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-29228685816089995012011-12-22T17:11:10.481+02:002011-12-22T17:11:10.481+02:00днес ги направех ,но са още топли и ми блъскат на ...днес ги направех ,но са още топли и ми блъскат на хл.сода ще се оправят ли като истинатAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-67425995880716638262011-12-14T22:42:12.575+02:002011-12-14T22:42:12.575+02:00Нинка, няма захар.От Пепчо съм я взела тази рецепт...Нинка, няма захар.От Пепчо съм я взела тази рецепта.Локумът и пудрата захар са достатъчни.Топли се овалват и поемат доста захар.<br /><br />В пареното тесто за еклери слагам по 1-2 лъжици захар.Няма проблем и тук да се сложи.<br /><br />Хубава вечер !Vili Konovahttps://www.blogger.com/profile/03514454045740928765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5697522471794566324.post-86039738364372169322011-12-14T19:41:42.108+02:002011-12-14T19:41:42.108+02:00Вили,къде е захарта от рецептата? Не мис е вярва д...Вили,къде е захарта от рецептата? Не мис е вярва да няма изобщо захар.ninfilhttps://www.blogger.com/profile/07994849918076208229noreply@blogger.com