събота, 9 юли 2011 г.

Сладоледена торта



Продукти: - 1 пак. сладолед на прах. Разбива се според указанието - 1 пак. 98г. тънки бисквитки - 80-100 г шоколад - по желание крокан или плодове от сладко 

В кутия с обем 1 литър се редят бисквитки и пластове разбит сладолед. М/у тях може да се ръси крокан или по малко парченца от сладко. Замразява се в камерата до готовност. Хубаво е да престои повече време, за да омекнат бисквитите. Може да се реже с топъл нож направо в кутията. Може бисквитите да се начупят и направо да се объркат със сладоледа. Аз го облякох с шоколадова поличка - намазах домакинско фолио с разтопен шоколад и завих сладкиша. За няколко минути оставих в камерата и отлепих фолиото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар