сряда, 20 юли 2011 г.

Пиле със зеленчуци в торба





В термичната торба се слага 1 буркан грах/ без течността/.Ако се ползва замразен , се сварява предварително.Добавят се няколко картофа , 2-3 моркова , две глави лук на филийки , 2-3 пасирани домата .Посолява се и се размесва направо в торбата.В купа се стрива кубче пилешки бульон/вместо сол/.Добавя се чубрица , червен пипер , черен пипер и малко олио. В тази смес се потапят порциите пилешко и се подреждат в/у зеленчуците.Останалата смес се изсипва в торбата.Не се добавя никаква друга течност. Торбата се връзва и надупчва на 7-8 места с игла . Ястието се пече 1 1/2 ч. в предварително загрята до 200 градуса фурна.При сервиране се поръсва с магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар