сряда, 20 юли 2011 г.

Свинско с гъби и картофи



Свинско месо от бут отлежава няколко часа в смес от: 1 зеленчуков бульон, черен пипер , червен пипер , чубрица ,соев сос , олио.В термична торба се подрежда месото заедно с цели гъбки /няколко завих в ленти бекон/.Сипва се малко водичка и се връзва.В отделна торба изпекох картофи.За целта им направих цилиндрични дупки/ с уредчето за чушки/ , които напълних със задушен зелен лук , копър , магданоз и сирене.В някои от кратерчетата сложих навити лентички бекон.Полях картофите със същата смес като месото , но без соев сос .Подредих в торбата и добавих малко вода.
Всичко стана невероятно крехко и сочно.По желание порциите се поливат със сосчето , което остава в торбите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар