сряда, 20 юли 2011 г.

Рулца с тен




За 4 бр.
-варено пилешко месо 300 г
-една чиния гъби/кралска печурка/
-8 варени картофа
-малко олио, бучка масло
-подправки-черен пипер, чубрица , пилешки бульон,червен пипер
-пилешки кожички 4бр./от бялото месо, останки от Дюкан/
Варените картофи се намачкват и подправят със сол , черен пипер и чубрица.Разстилат се в/у кожичките.Гъбите се задушават в мазнина,подправят се с черен пипер и пилешки бульон и се разбъркват с вареното и нарязано месо.От тази смес се слага в/у картофите и се загръща на рула .Забожда се с клечки за зъби.Готовите рулца се намазват с масло, поръсват се с червен пипер и се запичат до златисто на 250 градуса.



Няма коментари:

Публикуване на коментар