Рибата се почиства и се нарязва на шайби, които се подреждат в тава.Затрупват се със зеленчуци.
-2 моркова
-4-5 кисели краставички
-3-4 глави лук на филийки
-малка кутийка грах
-буркан консервирани смлени домати
Подправя се с дафинов лист ,майорана и черен пипер.Внимава се със солта , защото някои от продуктите са достатъчно солени.Ястието се полива с олио и се пече във фурната на 200 градуса, докато остане само на мазнина.
-2 моркова
-4-5 кисели краставички
-3-4 глави лук на филийки
-малка кутийка грах
-буркан консервирани смлени домати
Подправя се с дафинов лист ,майорана и черен пипер.Внимава се със солта , защото някои от продуктите са достатъчно солени.Ястието се полива с олио и се пече във фурната на 200 градуса, докато остане само на мазнина.
По идея на Пепчо/дето си храни канибалите/
Няма коментари:
Публикуване на коментар