сряда, 20 юли 2011 г.

Пълнен шаран




Една купа кромид, 1 сладка чушка и 1 люта чушка се задушават с олио под капак до готовност на лука. Сваля се от огъня, добавят се 150 г счукани орехи, щипка майорана, черен пипер, червен пипер, магданоз и сол. Предварително осоленият шаран се измива и се пълни със сместа. Пече се около 90 мин, загърнат в хартия за печене или фолио. Накрая се отвива, за да се запече.

2 коментара:

  1. Вили, има ли рецепта или аз не мога да я видя ?

    ОтговорИзтриване
  2. Шаранчето е дело на съпруга ми.Публикувах лаконичната му рецепта.Когато го приготвям аз , слагам и шепа стафиди.Намерих и снимка , на която се вижда плънката.

    ОтговорИзтриване