вторник, 19 юли 2011 г.

Бухтички



-2 яйца
-300г кисело мляко
-2ч.л.захар
-малко сол
-1/2ч.л.сода за хляб
-1прахче ванилия
-брашно за получаване на гъсто тесто, което да се загребва с лъжица.
Бухтичките се пържат на маслена баня.Ако котлонът е много силен, ще останат сурови вътре.Ако е слаб,ще попият много мазнина.Аз ги пържа на 2 степен от 3степенен котлон.Не стават мазни/отцеждам на домакинска хартия/.Децата като малки им казваха дяволчета, защото все нещо им стърчи като рогца или опашка.

2 коментара:

  1. Чудесни са,току-що ги направих ! Адмирации на авторката !

    ОтговорИзтриване