сряда, 20 юли 2011 г.

Свинско печено






2кг свинско месо от бута се маринова 6 часа в марината от 3с.л. соев сос,1ч.л. горчица,1с.л.сол, 1с.л.майорана ,1с.л. чубрица, 1с.л.черен пипер,1ч.ч.гореща вода.Със спринцовка се вкарва от сместа в месото.След 6 ч. излишния сос се изхвърля/месото е поело достатъчно/.Пече се в торба 3 часа на 150 градуса.В торбата не се слага нищо друго освен овкусеното месо.След изпичане в торбата се е отцедил пикантен сос , с който се поливат порциите по желание
Само мъж може да отдели толкова внимание на едно печено месо.На мен не ми бяха позволени 5 мин. за украса.Украсиха си го така smileys with beer



1 коментар:

  1. Здравейте,
    Искам да ви поздравя и да ви благодаря за тази рецепта. Много вкусно се получава. Аз съм я правила вече няколко пъти. Последният път сготвих месото в крок-пот и накрая го запекох за 10 - 15 мин. на максимална степен във фурната. И така се получи чудесно.
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване