събота, 9 юли 2011 г.
Бисквитен сладкиш
-2 пак. бисквити закуска какао по270г.
-1ч.ч. хладко прясно мляко/2ооml/
-1ч.ч. счукани орехи
-1капсула есенция ром
-250г. масло
-1 1/2 ч.ч. пудра заха
-2 прахчета ванилия
- 2 суп. л. какао
Какаото се разтваря с млякото и се заливат начупените бисквити.Прави се маслен крем от маслото, захарта и ароматите и се обърква хубаво.Прибавят се ядките и се оформя.Аз използвах 8 стенна шампаниера и домакинско фолио.Сладкишът се охлажда и се вади от формата.Залях го със 100г. бял шоколад и украсих с марципан от парено тесто и пудра захар.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар