събота, 9 юли 2011 г.

Бисквитен сладкиш



-2 пак. бисквити закуска какао по270г.
-1ч.ч. хладко прясно мляко/2ооml/
-1ч.ч. счукани орехи
-1капсула есенция ром
-250г. масло
-1 1/2 ч.ч. пудра заха
-2 прахчета ванилия
- 2 суп. л. какао
Какаото се разтваря с млякото и се заливат начупените бисквити.Прави се маслен крем от маслото, захарта и ароматите и се обърква хубаво.Прибавят се ядките и се оформя.Аз използвах 8 стенна шампаниера и домакинско фолио.Сладкишът се охлажда и се вади от формата.Залях го със 100г. бял шоколад и украсих с марципан от парено тесто и пудра захар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар